Skip to content
Kezdőlap » Blog » Dolgozói privát csomagok kezelése

Dolgozói privát csomagok kezelése

  futár

  Manapság az emberek egyre több terméket rendelnek az interneten. Ez a trend folyamatosan nő, amivel párhuzamosan a kiszállított csomagok száma is növekszik. A vásárlók jelentős része a munkahelyére rendel, hiszen napközben ott tartózkodik és így biztosan át tudja venni a küldeményt.

  A probléma

  A növekvő internetes csomagrendeléseknek köszönhetően egyre gyakrabban okoz gondot a vállalatoknak a munkahelyre rendelt csomagok kezelése. Bizonyos cégek akár külön munkavállalót alkalmaznak, aki átveszi a küldeményeket és egy erre rendszeresített helységben rendszerezi azokat. A nagy területen működő cégek esetén hosszú idő telhet el, amíg a címzett kijut a portára átvenni csomagját a futártól, aki ebben az esetben kénytelen percekig várakozni. A gyártósoron dolgozó munkavállalók esetében pedig mindez még nehezebb, hiszen bármikor nem hagyhatják el munkaterületüket.

  Megoldás

  Az egyedi igényekre szabott DocBox automatáinkkal nem csak a dokumentum, hanem a csomag küldemények kezelését is optimalizálhatja. Ezzel a folyamatok fejlesztése mellett növelheti munkavállalói komfortérzetét, hiszen tudják, hogy bármikor rendelhetnek csomagot munkahelyükre és annak átvétele nem okoz problémát.

  • A futár bármikor elhelyezheti az érkezett küldeményt az automatában, nem kell a címzettre várnia
  • A munkavállaló a neki legalkalmasabb időpontban veheti át küldeményét
  • A gyártósoron dolgozó kollégák is rendelhetnek csomagot
  • Nem szükséges külön munkaerőt alkalmazni az érkezett csomagok kezeléséhez
  • Helytakarékos megoldás
  • Megszűnik a rendetlenség és a káosz

  Ismerősek az Ön számára a cikkben írt problémák?

  Tudjuk a megoldást! Vegye fel felünk a kapcsolatot: