Skip to content

Rólunk

A DocBox automaták felépítése két részre bontható: Egyrészt a mechanikai elemekre, úgy mint a vázszerkezet, lemezek, rekeszek, másrészt pedig az elektronikára a szoftverrel együtt. Az automaták fejlesztését és gyártását két cég végzi, a saját területükön felhalmozott szaktudást és tapasztalatokat magukkal hozva .

sk kft logo

SK Kft.

Vállalkozásunk két fő profilja a postaládák illetve műszerdobozok tervezése, gyártása. Mindkét termékcsalád kivitelezése során elsődleges szempontnak tekintjük a minőséget, felhasználói igényeket, és nem utolsó sorban az esztétikumot.

Termékeink előállítása során kihasználjuk a fejlődő technika adta lehetőségeket. 3 Dimenziós tervezőprogram és szoftvervezérelt gépek garantálják a precíz, igényes. esztétikus megjelenést.

Micron Things Kft.

A legmodernebb technológiákkal segítjük a kis és közepes vállalkozások digitalizációját, amely hozzájárul a versenyképesség növeléséhez. Megoldásainkat ügyfeleink igényei szerint,személyre szabottan alakítjuk ki, amely akár teljesen egyedi elektronikai és szoftveres fejlesztést jelent.

micron things logo

Minőségi

Számunkra legfontosabb a minőségi kivitelezés

Személyre szabott

Megoldásainkat az Ön igényeire alapján alakítjuk ki

Innovatív

Az elérhető legújabb technológiákat alkalmazzuk